Wand schilderen in Den Haag

Uw wand professioneel laten schilderen doet u bij J. Hoenderdos in Den Haag, gelegen in Zuid-Holland. Wij zijn een schildersbedrijf, maar we houden ons ook bezig met het onderhoud en de renovatie van woningen en panden. Door de jarenlange ervaringen die onze schilders hebben met het schilderen van wanden, brengen wij elke opdracht tot een perfect einde.

J. Hoenderdos Schilderwerken

Dotterbloemlaan 52 2555 TR Den Haag

Gratis & vrijblijvend

Een offerte aanvragen

De uitstraling van uw vakkundig opgeknapte pand is ons visitekaartje!

Onderhoudsbedrijf schilderen

Uw wand laten schilderen door onze vakkundige schilders

Niets is ons te gek op het gebied van binnenschilderwerk en wij houden ons dan ook graag bezig met het schilderen van uw wand. Uw wand is namelijk een belangrijke factor voor de uitstraling van uw ruimte. Voordat wij uw wand gaan schilderen, kijken we met u mee naar de kleuren en het soort verf dat u voor ogen heeft. Met deze kennis maken brengen wij uw uitdaging tot een prachtig resultaat. Dankzij onze verf en materialen van hoogwaardige kwaliteit blijft de verf op uw wand lang mooi. Naast het schilderen van uw wand zijn wij ook gespecialiseerd in het schilderen van andere grote oppervlakten. Schakel ons bijvoorbeeld in voor het sauzen van uw muur.

Maak een afspraak voor een wandbeschildering

Kunnen uw wanden wel een opfrisbeurt gebruiken? Schakel ons dan in en onze ervaren schilders komen bij u langs. Bij ons schilder- en onderhoudsbedrijf staan kwaliteit, service en vakmanschap centraal en dit is ook terug te zien in ons werk. Maak nu snel een afspraak door te bellen naar +31 6 24917505 of stel uw vragen door een e-mail te sturen naar info@jhoenderdos.nl. Wij helpen u graag verder.

Onderhoud schilderen woning

Heeft u een vraag?

Contactformulier

    Komt u graag langs?

    Bekijk onze locatie