Over ons

Schilder & Onderhoudsbedrijf J. Hoenderdos

Over ons

Het schildersvak is een prachtige mix van kennis, techniek en vaardigheden. Als u een vakman inhuurt voor schilderwerk, onderhoud of renovatie, dan heeft u recht op vakmanschap en een feilloos mooi resultaat. Maar u heeft recht op méér dan dat.

Wat onderscheidt ons van andere vakgenoten?

Wat voor ons vanzelfsprekend is, is voor onze klanten een verademing. We krijgen steeds weer de mooie feedback van onze klanten. Ze zijn allereerst verrast over het schitterende resultaat. Daarnaast bedanken ze ons voor hoe wij omgaan met mensen. Wij hebben een extra antenne voor datgene waar een klant óók behoefte aan heeft:

Onze klanten hebben ten eerste vertrouwen in het eindresultaat. Daarnaast laten klanten ons toe in hun directe leefomgeving. We delen immers tijdelijk een leef- of werkruimte met elkaar. Ook dat vraagt vertrouwen, om mensen van buitenaf overdag om je heen over de vloer te hebben. Onze klanten weten met hoeveel zorgvuldigheid we daarmee omgaan.

Praten is natuurlijk heel makkelijk. Echt luisteren is een vaardigheid die helaas steeds minder voorkomt. Wij hebben oog en oor voor onze klant, om echt tot de kern te komen van de wensen van onze opdrachtgevers.

Tijdens de werkzaamheden delen bewoners of gebruikers hun leef- en werkruimte met ons. Wij houden rekening met hen en nemen minimale ruimte in, letterlijk en figuurlijk. Met onze benodigdheden, maar we letten bijvoorbeeld ook op het geluid dat we produceren

Wij laten de werkruimte elke dag opgeruimd achter. We behandelen het huis van een klant zoals we dat zelf thuis zouden willen aantreffen.

Schilderen begint niet op het moment dat je je kwast onderdompelt in de verf. Het begint met zorgvuldig afschermen van alles wat niet de nieuwe kleur krijgt. Bovendien garanderen wij dat klanten niet nog 6 maanden tegen verfspetters op hun plinten aankijken. Zorgvuldigheid van begin tot eind dus.

Wij werken op hoogten en plekken waar onze klanten nooit komen. En we hebben zoals gezegd oog voor detail. Zo signaleren wij al vroeg andere zaken, waar een klant in de nabije toekomst last van kan ondervinden. We attenderen de klant daarop in een vroegtijdig stadium. Verkooppraatje? Nee hoor, onze klanten nemen onze neutrale adviezen van harte aan en zijn vrij of ze er in de toekomst gehoor aan geven.

Door een goede samenwerking met andere kleine zelfstandige ondernemers, kan ik ook grotere opdrachten aannemen en u alles leveren op het gebied van glas, timmerwerk, stucwerk, dakbedekking, vloeren, tegelzetten, voegwerk, EPDM, dakkapellen en badkamers.

Duidelijke afspraken en een hoge kwaliteit met aandacht en zorg voor uw persoonlijke wensen.

Door lage bedrijfskosten zijn mijn offertes zeer concurrerend. De kosten van een offerte: een kop koffie.

JEFFREY HOENDERDOS - EIGENAAR

placeholder image
placeholder image
J. Hoenderdos Schilderwerken

Over Jeffrey Hoenderdos

Ambachtelijk werk stamt al ver terug in onze familielijn. Met aandacht en precisie hoog kwalitatief werk afleveren, dat zit in mijn DNA. Uiteraard vraagt ons vak ook om snelheid en efficiëntie.
In dit ambachtelijke beroep, dat ik al jaren met plezier en trots voor veel klanten uitvoer, komt al mijn voorgaande werkervaring uitstekend bij elkaar. In de horeca leerde ik de combinatie van snel en klantgericht werken. Als leidinggevende deed ik uitgebreid ervaring op met efficiënt en resultaatgericht aansturen van medewerkers.

Erkend leerbedrijf

Wij brengen de fijne kneepjes van ons vak graag over op een nieuwe generatie vakmensen. Daarom zijn we een erkend leerbedrijf. En zelf blijven we ook voortdurend in ontwikkeling, door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in onze branche. Zo zijn wij opgeleid in de nieuwste spuittechnieken, die erop gericht zijn om de vrijkomende verfnevel te minimaliseren. Optimalisering dus ten behoeve van mens, milieu en materiaalgebruik.

Veilig werken in uw leef- en werkomgeving

Wij werken volledig volgens de geldende richtlijnen in onze branche en de richtlijnen zoals voorgeschreven door het RIVM. Veiligheid en gezondheid staan voorop, van zowel onze opdrachtgevers als van onze medewerkers.
Laat het ons weten als u een vraag heeft, wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Onze bedrijfs & prestaties

0
+
Ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Opdrachten
0
%
Klanttevredenheid