Behangen wandafwerking

Professionele wandafwerking

Vertoont uw nieuwbouwwoning na 1 of 2 jaar ineens scheuren in het stucwerk op de muren? Dat komt helaas vaak voor, tot grote teleurstelling van de bewoners. Nieuwbouwhuizen ‘zetten’ zich nog na de oplevering ervan, met alle gevolgen van dien. Bewoners worden onaangenaam verrast en kijken continu tegen deze onvolkomenheden aan op de wanden van hun nette huiskamer, hal en slaapkamers, die ze met zorg ingericht hebben. Ook huurders van bedrijfspanden lopen hier tegenaan, terwijl ze juist een goede indruk willen maken op hun klanten.

Wanden herstellen met renovlies behang

Renovlies behang, ook wel renovatievlies behang genoemd, is een heel goed alternatief voor stucwerk dat na verloop van tijd is gescheurd. En net als bij stucwerk is het aan te raden, om dit te laten aanbrengen door een vakman, om teleurstellingen te voorkomen. Iedere wand is namelijk anders en vraagt een specifieke aanpak. Onze schilders kijken eerst met een kritisch oog naar de ondergrond, omdat zij alleen voor het beste, strakke en duurzame resultaat gaan.

Zo zorgen zij ervoor dat risicovolle oneffenheden weggewerkt worden, voordat zij de muur met renovlies behangen. Het resultaat is strak, stevig en naadloos. Renovlies behang leent zich uitstekend om beschilderd te worden en scheurt niet, zelfs al zitten er scheurtjes in de muur eronder.

Renovlies behang schilderen

Renovlies behang is een strakke wandafwerking die goed overgeschilderd kan worden in een andere kleur. Ga ook hier in zee met een professional die zorgvuldig te werk gaat. We treffen soms helaas de resultaten aan van slecht advies, zoals het klakkeloos overspuiten van Renovlies behang met latex. Een vakman kent de druk waarmee latex op een ondergrond wordt gespoten. Renovliesbehang wordt daardoor anders van structuur. Voorkom kosten doordat u opnieuw moet schuren en er overnieuw geschilderd moet worden

Sierbehang en fotobehang

Als in een woning of bedrijf de keuze valt op sierbehang of fotobehang, dan betekent dat voor bewoners en pandeigenaren vaak een investering in materialen. Het aanbrengen is precisiewerk, 1 klein foutje en u kijkt er elke dag tegen aan. Vertrouw het behangen toe aan een vakman, wij doen dit dan ook met heel veel plezier. Neem contact op over de mogelijkheden.

Een professionele schilder of behanger inhuren in Den Haag en omgeving

Woont u in Voorburg, Rijswijk, Den Haag, Scheveningen of Wassenaar en overweegt u vakkundige krachten in te huren voor uw behang- of schilderwerk, binnen of buiten dan horen wij u graag. De schilders van JHoenderdos werken overigens in de hele regio Zuid-Holland.

172246974_101821692036514_5054683496417969078_n