Water & Brand schades

Zoekt u een schilder na brand en waterschade?

Wij inventariseren wat er nodig is aan schilderwerk na brandschade en gaan direct aan de slag, met de zichtbare en de soms voor het oog onzichtbare schade. Roetplekken hebben namelijk de eigenschap om weer te verschijnen na verloop van tijd. Dit vereist een speciale aanpak.

Wij helpen bewoners en pandeigenaren snel in de stressvolle tijd, die ontstaat door brand of waterschade. Een brand heeft grote impact voor huisbewoners of bedrijven. Het dagelijks leven komt tijdelijk in meer of mindere mate stil te liggen.

Waardevolle eigendommen gaan verloren of raken beschadigd. Daarnaast gaat er veel tijd en moeite zitten in papierwerk en verzekeringen bij brand of waterschade. Het is een emotionele en stressvolle tijd voor alle betrokkenen.

Schilderwerk bij herstel na brand

Brand, neergeslagen roetdeeltjes en bluswater laten een enorme ravage achter. Zodra dat grondig gereinigd is, komen wij snel in actie. Zodat bewoners en gebruikers van het pand zo snel mogelijk de draad oppakken. En niet door beschadigde plekken worden herinnerd aan de nare gebeurtenis, die ze zo snel mogelijk achter zich willen laten.

Omdat er bij het blussen en neerslaan van roet stoffen vrijkomen, die de ondergrond aantasten waarop geschilderd word, gebruiken wij een speciale verf. Om te voorkomen dat aangetaste plekken weer zichtbaar worden na verloop van tijd.

Schilderwerk bij herstel van waterschade

Lekkages laten diepe sporen achter. Zeker als de lekkage al lange tijd ongezien schade aanricht, voordat deze wordt ontdekt door bewoners of pandeigenaren. Of het nu waterschade betreft door een structurele lekkage, of door een acute lekkage wanneer bijvoorbeeld uw bovenburen een verstopping hebben in de badkamer. U wilt snel geholpen worden. Ook als dat na werktijd is. Neem direct contact op, zodat wij u kunnen helpen met het herstel van schilderwerk na schade door brand of lekkage.

Schimmel en vochtproblemen oplossen met schilderwerk

Schilderwerk bij problemen met vocht en schimmel vraagt om een nauwkeurige diagnose. Wij analyseren eerst of er sprake is van tijdelijk vocht of permanente vochtproblemen met een muur. Daarnaast kijken we of het opstijgend vocht is of doorslaand vocht, omdat iedere vorm een andere aanpak nodig heeft. Wij gebruiken hoog kwalitatieve vochtwerende en dekkende verf bij vochtproblemen of schimmel.

Schimmels zijn ook de oorzaak van houtrot, als bijvoorbeeld het vochtpercentage hoger is dan 21%. Als u wilt weten hoe u dit kunt herkennen, of behoefte heeft aan houtrot onderhoud, leest u er hier meer over. Met ons buitenschilderwerk wordt het risico op houtrot dan ook verkleind.