Stucwerk

Laat uw stucwerk uitvoeren door de vakman

Wij luisteren scherp naar de wensen van onze klanten en passen ons advies hier naadloos op aan. Samen met onze opdrachtgevers bepalen wij welke wijze van muur-, plafond- en wandafwerking het meest passend is. Dat verschilt uiteraard per woning of pand.

Nieuwbouwwoningen vragen om een andere aanpak dan renovatiewoningen, waarbij de gekozen vorm van stucwerk zal verschillen. Welk type stucwerk u ook kiest, het aanbrengen ervan is en blijft echt een ambacht. Het vraagt om ervaring en kennis van zowel materialen, als van de eigenschappen van materialen, bijvoorbeeld de hechting op verschillende ondergronden. Wij maken uw muren, wanden en plafonds weer schitterend egaal.

Decoratief stucwerk

Kiest u voor decoratief stucwerk, dan heeft u de keuze tussen verschillende typen reliëf en schuurtechnieken. Wij adviseren u hierbij ook als het gaat om functionaliteit, bijvoorbeeld afneembaarheid.

Stucwerk als basis voor verschillende typen wandafwerking

Uiteraard is er naast decoratief stucwerk ook het stucwerk als basis voor andere vormen van wandafwerking. Zoals het behangklaar of sausklaar stucen. Of bijvoorbeeld stucwerk als strakke en egale ondergrond als u kiest voor latex spuiten.

Kwalitatief en betaalbaar stucwerk in Den Haag en omstreken

Samen met u maken we een inschatting van onze werkzaamheden. Ook bij stucwerk is de voorbereiding van groot belang, zoals het voorstrijkwerk en het type stucwerk, bijvoorbeeld pleisterwerk of sierpleisterwerk. De droogtijd van stucwerk is onder meer afhankelijk van de dikte van de aan te brengen stuclaag. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillen tussen het stucwerk binnen de woning en dat van de buitenmuren.

Renovatie van stucwerk

Vertoont uw huidige stucwerk barsten of is er sprake van brand of waterschade? Neem contact met ons op om te overleggen over de verschillende renovatie mogelijkheden. Zoals het aanbrengen van Renovlies behang bij ontstane scheuren in het stucwerk van uw woning of bedrijfspand.