Spuiten latex

Over Latex spuiten

Latex spuiten op wanden, muren en plafonds is een nieuwe techniek, om op een snelle en voordeliger manier grote oppervlakten egaal en strak te bedekken, in iedere gewenste kleur latex. Onze schilders zijn opgeleid om deze techniek zo duurzaam en veilig mogelijk toe te passen met minimale nevelvorming voor de omgeving.

Daarnaast maken zij een deskundige inschatting of een ondergrond geschikt is voor het spuiten van latex. Zij beoordelen vooraf welke techniek het best passend is, omdat zij zich richten op een perfect resultaat. Zodat uw muren en plafonds er niet alleen bij daglicht mooi, strak en egaal uitzien, maar óók bij het niets verhullende strijklicht.

Welke ondergronden zijn geschikt voor het spuiten van latex?

Latex spuitwerk is geschikt voor een heel aantal ondergronden, zoals wanden en plafonds van gipsplaten, gestucte muren en wanden, systeemplafonds en bijvoorbeeld  glasvezelbehang. Maar ook plafonds en muren van puur kaal beton in nieuwbouw zijn geschikt.

Omdat geen enkele wand of muur hetzelfde is, krijgt u van onze schilders eerst een eerlijk advies. Bij deze snelle techniek is namelijk de hoeveelheid afplakwerk (zeker bij gebruik van meerdere kleuren) medebepalend voor de kosten. Dit bespreken wij uiteraard vooraf met u.

Latex spuiten of traditioneel sauzen of rollen

Welke techniek ook het beste bij uw woning of bedrijfspand past, onze schilders kiezen voor de hoogst kwalitatieve aanpak van uw binnen schilderwerk. Bent u trotse eigenaar van een (monumentaal) pand met karakter, dan overleggen wij ook hier met u welke werkwijze het mooiste eindresultaat oplevert. Soms vragen oneffenheden op muren of wanden met bijvoorbeeld schimmelvorming of waterschade eerst een goede voorbehandeling. In dat geval kan traditioneel sauzen of rollen juist een betere optie zijn voor een perfect dekkend resultaat. Wij hebben voor iedere situatie een passende verf(techniek) en aanpak.

Latex spuiter in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk en omgeving

Neem tijdig contact met ons op over onze beschikbaarheid, als u zoekt naar een vakkundig latex spuiter in de regio Zuid-Holland. Ook voor andere vormen van wandafwerking, zoals stucwerk, sier- of fotobehang, bent u bij ons op de juiste plek.