Spuiten lakwerk

Opvallen of camoufleren

Zoekt u een ervaren schilder om het lakwerk van uw kozijnen, deuren, plinten of bijvoorbeeld trappenhuis te laten spuiten? Onze schilders zorgen voor een strak, egaal en duurzaam eindresultaat.

Ook uw (op maat gemaakte) kasten, meubels en karakteristieke plafondornamenten geven wij een stralend nieuw uiterlijk met deze prachtige techniek. Overweeg de inzet van een vakkundige kracht, als de laklaag van bijvoorbeeld uw meubels of keukendeurtjes verkleurd is, of krassen en gebruikerssporen bevat.

Lakspuiten geeft een feilloos resultaat

Wij doorlopen alle noodzakelijke stappen met grote zorgvuldigheid, met als doel ongekend strak lakwerk van uw binnen schilderwerk. Denk daarbij aan deuren, kozijnen, uw keuken en op maat gemaakte kasten of meubels. Het vraagt een heel precieze voorbereiding, om de ondergrond in optimale staat te krijgen door plamuren, schuren en primen. Elke oneffenheid wordt eerst zorgvuldig weggewerkt, ten behoeve van het strakke eindresultaat. Uiteraard plakken wij de omgeving secuur af, wat bij spuittechnieken extra veel aandacht vereist.

Een nieuwe laklaag voor uw deuren of kozijnen

Alle soorten deuren en kozijnen zijn, na precies het juiste voorwerk, geschikt om met lak te worden overgespoten. Ook als dat kunststof of aluminium kozijnen zijn. Dus of u nu kiest voor het opfrissen van de huidige laklaag, of juist behoefte heeft aan een totaal andere kleur en uitstraling, we helpen u hier graag mee en kiezen voor de meest geschikte primer en coating.

Lakspuiter in Den Haag, Voorburg, Wassenaar en omgeving

Bent u benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem om teleurstellingen te voorkomen, tijdig contact met ons op. Wij werken in heel Zuid-Holland. We denken graag met u mee en geven u advies over de beste aanpak van uw binnen schilderwerk en buiten schilderwerk, om voor een mooi en duurzaam eindresultaat te zorgen.