Buiten schilderwerk

Kwalitatief buitenschilderwerk

Wat straalt uw huis uit? Is het buitenschilderwerk netjes afgewerkt en verzorgd, of is het al langer dan 5 jaar geleden dat de buitenkant van uw huis geschilderd werd?

We wonen in een land dat af en toe 4 seizoenen in 1 dag voorbij ziet komen. Zo staat er in de zomer een broeiend hete zon op het schilderwerk en even later slaat de koude regen en wind tegen dezelfde kozijnen aan. Kwalitatief buitenschilderwerk kan tegen een stootje, als het wordt gedaan door een vakman.

Buitenschilderwerk beschermt uw woning

Vertoont uw buitenschilderwerk barstjes, verkleuringen, blaasjes of tekenen van houtrot? Schakel dan tijdig een vakkundig buitenschilder in, om uw woning    optimaal te beschermen. Daarmee voorkomt u waardevermindering van uw huis door bijvoorbeeld houtrot. Ook verkleint u de kans op lekkages.

Wist u dat zelfs de kwaliteit van het schilderwerk binnen invloed heeft op de staat van het buitenschilderwerk?

Duurzaam buitenschilderwerk

De ligging van uw huis bepaalt uiteraard hoeveel het buitenschilderwerk van uw huis op de proef wordt gesteld. De omgeving, samenstelling van de lucht, temperaturen en bijvoorbeeld de ligging op het zuiden of westen hebben allemaal hun invloed. Wonen in een kustgebied vraagt meer van het buitenschilderwerk van uw dakkapel, gevels, kozijnen, deuren en schuttingen.

Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam buiten schilderwerk in deze regio, die door de ligging meer onderhevig is aan deze invloeden. De weersomstandigheden en de kleine zanddeeltjes die in de lucht aanwezig zijn, hebben hun weerslag op uw houtwerk. Vuil en stof hopen zich op over het buitenschilderwerk en tasten zo de verflaag aan. Onze schilders hebben hier oog voor en werken met duurzame verfsoorten, om deze kwetsbare delen van uw woning te beschermen.

Zoekt u een vakbekwame buitenschilder in de regio Zuid-Holland?

Onze schilders leveren hoog kwalitatief buitenschilderwerk in de regio Zuid-Holland bij onze klanten in bijvoorbeeld Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Scheveningen en omgeving. Uw huis heeft daarna weer een prachtige uitstraling, met goed onderhouden houtwerk en een duurzaam resultaat. Het schilderwerk heeft zijn glans weer terug en de hele buurt is er blij mee! Zoals in Bezuidenhout, de Vogelwijk, Statenkwartier, de Bomenbuurt, Vruchtenbuurt, Archipelbuurt, Bohemenbuurt, Scheveningen en Benoordenhout.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen, ook bij onderhoud? Neem een kijkje bij een aantal van onze projecten en vrijblijvend contact op, we denken graag met u mee.